Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη στα Χανιώτικα Νέα

   "Τώρα πουλάμε το 25-30% σε σύγκριση με αυτά που πουλάγαμε πριν. Υπάρχει μια μείωση πάνω από 60% σε πωλήσεις. Οι προοπτικές έχουν να κάνουν με την ανάκαμψη της οικονομίας. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα ανακάμψει σε 1 - 2 χρόνια, θα ανοίξουν λίγο την "κάνουλα" οι τράπεζες να δοθεί χρήμα να κινηθεί η αγορά" αναφέρει ο κ. Νίκος Μαντωνανάκης, συμπληρώνοντας πως αυτό που είναι απαραίτητο είναι "να φτιάξει το κράτος. Δεν μπορεί ο Α' να έχει χρήματα και να φοβάται να αγοράσει. Πρέπει να ξέρει τι πληρώνει να υπάρχει ένα σταθερό φορολογικό σύστημα"  Ο κ. Μαντωνανάκης ανέφερε πως υπήρξε μια υπερβολή στην αγορά του ακινήτου ειδικά στην Ισπανία, και όπως σημείωσε υπήρξε άνθρωπος που έβγαζε στην αγορά ένα ακίνητο την ημέρα!
   "Είναι θετικό ότι αυτές τις ημέρες είχαμε ενδιαφέρον από Ευρωπαίους για αστικά ακίνητα στην Παλιά πόλη και είχαμε δυο αγοραπωλησίες" λέει από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μαντωνανάκης.
   "Για να αντιμετωπίσουμε την κρίση εμείς ανεβάσαμε τις ώρες εργασίας γιατί αγαπάμε την δουλειά μας, δουλεύουμε περισσότερο και θέλουμε να είμαστε δίπλα και κοντά στον Χανιώτη πελάτη μας και αυτές τις δύσκολες ώρες να ξέρει ότι θα τον στηρίζουμε πάντα και αυτή την δύσκολη εποχή" καταλήγει ο κ. Ν. Μαντωανανάκης.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου